Táti Gázrobbanás

2014. január 07-én hajnali ¾ 4-kor a Komárom-Esztergom megyei Tát településen egy családi ház robbant fel. Hála Istennek személyi sérülés nem történt, mert a házban lakó asszony és leánya éppen nem tartózkodtak otthon.

A robbanás azért következett be, mert betörők elloptak egy gázcsövet. A családi ház, amely nem volt biztosítva, a földdel lett egyenlővé. A detonáció 80 méter sugarú körben szórta szét az épület darabjait. A szomszéd házak falai is megrongálódtak, az ablakok kitörtek.

A Johannita Segítő Szolgálat (JSSZ) és a Református Egyház gyülekezetei gyűjtést kezdtek a nincstelenné vált asszony megsegítésére. Az adományokat a JSSZ központi bankszámlaszámára (OTP BANK Nyrt, 11705008-20410322) várjuk „TÁT” megnevezéssel.  A felajánlásokból eddig 2.000.000 forint gyűlt össze, amelyet az asszony lakhatásának megoldására fordítunk.

A linkre kattintva a károsulttal készült interjú nézve további információkat kaphatnak az esetről.

http://tv2.hu/musoraink/mokka/142366_betorok_miatt_robbant_fel_egy_tati_haz.html

Itt pedig megtekinthetik a károsulttal készült újabb interjút, egyben betekintését is nyerhetnek a megkezdett építkezésről. Az 2014. március 15-i interjút az adás 20 percétől találhatják meg.

http://www.mediaklikk.hu/musor/elo-egyhaz/

Amennyiben gyűjtésünkkel kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse munkatársainkat az info@johannitak.hu e-mail címen.