Eszközkölcsönzés

Házi betegápolási eszközök kölcsönzése a Johannita Segítő Szolgálattól

A Szent Jánosról elnevezett Jeruzsálemi Ispotályos Lovagrend (Johannita Rend, következésképpen annak Magyar Tagozata is) alapításától kezdve feladatának tekinti az elesettek -, a betegek ápolásában való részvételt. A Johannita Segítő Szolgálat (JSSz) hazai történetének kezdetétől sok betegápolási eszközt adományozott már Kárpát-medence egészségügyi és szociális intézményei számára.

Öregeink, tartósan ápolásra szoruló betegeink ellátásában mutatkozó szükséget tapasztalva, lehetőséget biztosítunk Budapesten található központi raktárunk átmenő készleteiből az otthonápolási eszközök (betegápolási ágyak, szoba WC-k, kerekes székek, járó keretek) kölcsönzését azok számára, akik otthonukban ápolják rokonaikat, hozzátartozóikat és általában a rászorulókat.

A JSSz az igénylővel használati megállapodást köt, amely az eszközök használatának és visszajuttatásának alapszabályait rögzíti. A kölcsönzés ingyenes, de köszönettel fogadjuk, ha a hálás felhasználó adományával támogatja a Johannita Segítő Szolgálat működését.

A részletekről tájékoztatást ad Nagy Árpád +36 70 774 9901 mobil telefonon, vagy az eszkozkolcsonzes@johannitak.hu elektronikus postacímen.