Jelentkezés a táborba

Jelentkezéshez, kérjük töltse le és töltse ki az alábbi jelentkezési lapot. Kérjük, hogy a naptárban csak a szabad időpontokból válaszon! A naptárban sárgával jelöltük a foglalás alatt álló, illetve kékkel a lefoglalt időpontokat.

A kitöltött jelentkezési lapot a info@johannitak.hu e mail címre küldje el.

Jelentkezési Lap

Kedves Leendő Táborozó!

Amikor jelentkezik a Johannita Segítő Szolgálat terényi táborába, kérjük, vegye figyelembe a következőket:

  •  a tábor alapvetően a Segítő Szolgálat programjaihoz szolgál bázisul, így ezek elsőbbséget élveznek.
  • a fennmaradó időszakokban azonban szeretettel várunk más pihenni, tanulni vagy elcsendesedni vágyó csoportokat.
  • a tábor fenntarthatósága érdekében ezektől a csoportoktól költségtérítést kérünk, amelynek összegét a csoport létszámától és összetételétől, ellátási igényétől és a tábor programjától függően szabja meg a Segítő Szolgálat vezetése.
  • a minimális ajánlott létszám 20 fő.
  • a tábor programját a csoport határozza meg és bonyolítja le. Igény esetén – amennyiben lehetőségünk van rá – javaslatokat teszünk programokra, és azok szervezésében is segítünk. Fontos azonban, hogy csak a keresztyén értékrenddel, szellemiséggel összeegyeztethető programok tarthatók táborunkban, és a táborozóktól elvárjuk az együttélés szabályainak megtartását, a mértékletességet és a környezet tiszteletben tartását. A nem méltóképpen viselkedőket a továbbiakban nem fogadjuk a táborban.
  • a táborban az ellátás igény szerint alakítható, de előfordulhat, hogy az étkeztetést adott időszakban nem tudunk biztosítani, ilyenkor alternatív lehetőséget tudunk felkínálni. (hozatott étel, önellátás, stb…)
  • a jelentkezni a sárgával illetve fehérrel jelölt időpontokra lehet. Az időpontot akkor rögzítjük, amikor a tábor részvételi díjának előlegét átutalják a Segítő Szolgálat számlájára vagy befizetik készpénzben. (Ekkor a táblázatban piros színűre vált az időszak) (a sárgával jelölt időszak azt jelenti, hogy valaki már jelezte igényét az adott időszakra, de az előleg befizetése még nem történt meg. Ilyenkor a később jelentkező “várólistára kerül”)

A tábor rövid leírása:

Épületek:

Konyha: (műemlék épület) nagy tűzhellyel, mosogatóval, két nagy hűtőszekrénnyel. a konyha melletti helyiségben előkészítés, edények egyéb eszközök tárolása.
Étkező: (műemlék épület) 50 fő egyidejű étkeztetésére. Mosogató, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és az evőeszközök találhatók benne.
Fürdőház: a két 8 ágyas szobához, valamint a sátorozók részére biztosítja a ffi/női zuhanyzót, WC-t. Összesen 100 főt tud kiszolgálni. A középső részén akadálymentes vizesblokk is van.
Szállásépület jobb oldali karéj: a tetőtérben 2 db 8 ágyas szoba, közös WC az előtérből. A földszinten 4 db 3 ágyas (2 szóló és egy franciaágy), saját fürdőszobás szoba, családok esetén 4 férőhelyként lehet kihasználni a szobákat.
Szállásépület bal oldali karéj:csak a földszint kiépített, 4 db 3 ágyas (2 szóló és egy franciaágy), saját fürdőszobás szoba, családok esetén 4 férőhelyként lehet kihasználni a szobákat.
Belső udvar: a két szállásépület-karéj közt, az egymás felé forduló két tornác fedett oszlopsorai folytatásában kialakult egy kellemes klímát biztosító fedetlen udvar. Ez csoportos játékokra, vetélkedő helyszínnek, énekpróbáknak kiváló nyitott tér.
Közösségi ház: 80-100 férőhelyes (70 ülőhely) közösségi alkalmakra biztosított zárt, fűthető tér, a szélfogóból illemhely nyílik. A közösségi ház két fedett terasza nyáron kiscsoportos foglalkozásokra, pingpongozásra hasznosítható. Az épületet konferencia előadás, koncert (kiváló az akusztika), táncház (parketta), játszóház, reggeli torna, ünnepi étkezés, vetítések, stb. programokra ajánljuk.
Sportpálya: 10 x 20 méteres, füves pálya kézilabda kapukkal.

A kertben tűzrakó és gyermekjátékok, csúszda is található.

Hasznos időtöltést, kellemes pihenést kívánunk!